Τουριστικό Γραφείο Παγκράτι::Πρακτορείο Ταξιδίων Παγκράτι::Αεροπορικά και Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια::Ξενοδοχεία::Εκδρομές::Τουριστικά Γραφεία Παγκράτι::Πρακτορεία Ταξιδίων Παγκράτι::Τουριστικά Γραφεία Βύρωνας:: Πρακτορεία Ταξιδίων Βύρωνας::Πρακτορεία Ταξιδίων Καισαριανή::ακτοπλοικα εισιτηρια παγκρατι::αεροπορικα εισιτηρια παγκρατι::ακτοπλοικα εισιτηρια βυρωνας::αεροπορικα εισιτηρια βυρωνας::ακτοπλοικα εισιτηρια καισαριανη::αεροπορικα εισιτηρια καισαριανη::Τουριστικό Γραφείο βυρωνας::Τουριστικό Γραφείο καισαριανη::Τουριστικό Γραφείο κολωνακι::Πρακτορείο Ταξιδίων κολωνακι::Τουριστικά Γραφεία κολωνακι::γραφείο ταξιδίων Παγκράτι::γραφείο ταξιδίων βυρωνας::γραφείο ταξιδίων καισαριανη::γραφείο ταξιδίων κολωνακι
ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ::ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ::ONLINE ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ::ONLINE ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ:: ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ/ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ::ΝΑΥΛΩΣΕΙΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ::ΑΤΟΜΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ::ΣΥΝΕΔΡΙΑ
Το Ταξιδιωτικό Γραφείο Newgen Travel εδρεύει στο Παγκράτι - Πλατεία Παγκρατίου 4 , έναντι του άλσους Παγκρατίου σε σύγχρονο και μοντέρνο χώρο. 

Δημιουργήθηκε από μια ομάδα νέων και δυναμικών ανθρώπων με πείρα στον xώρο του Τουρισμού προερχόμενη από την θητεία μας στους μεγαλύτερους ταξιδιωτικούς οργανισμούς. 

Η συνεχής μας παρουσία στο χώρο των ταξιδιών και το επικοινωνιακό μας προφίλ δημιούργησε πολύ σημαντικές συνεργασίες με τις καλύτερες ναυτιλιακές εταιρίες και τις πιο αξιόπιστες αεροπορικές εταιρίες. 

Σημαντικές συνεργασίες επίσης έχουν επιτευχθεί στο τομέα των οργανωμένων αλλά και ατομικών ταξιδιών καθώς και κρουαζιέρων σε όλο τον κόσμο αλλά και την Ελλάδα. 

Σκοπός της εταιρίας μας είναι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών με σεβασμό στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του ταξιδιώτη. 

Δεσμευόμαστε με αξιοπιστία, συνέπεια και προσωπικό ενδιαφέρον να προτείνουμε την οικονομικότερη δυνατή λύση για το ταξίδι σας πάντα σε συνάρτηση με την καλύτερη ποιότητα των προσφερομένων υπηρεσιών. 

Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας που συνεργάζεται αρμονικά για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα καθιστά το Newgen Travel ασυναγώνιστο στην παροχή υπηρεσιών του ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς. 

Φιλοδοξία μας είναι η συνεχής αναβάθμιση της ποιότητας των υπηρεσιών μας με απώτερο σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Είμαστε πάντα κοντά σας με χαμόγελο και φιλική διάθεση και σας προσκαλούμε γνωρίζοντας μας να χτίσουμε μαζί μια σχέση εμπιστοσύνης στοχεύοντας στην απόλυτη ικανοποίηση σας. 

Η «Νέα Γενιά» στις τουριστικές υπηρεσίες...! 


αεροπορικά εισιτήρια
διοργάνωση συνεδρίων
μεταφορές
διοργάνωση events
ενοικιάσεις αυτοκινήτων
κρουαζιέρες
ακτοπλοϊκά εισιτήρια
ενοικιάσεις πούλμαν
ξενοδοχεία

Η Εταιρεία


Όροι Χρήσης
COPYRIGHT : NEWGEN TRAVEL & TOURISM 2008-2016 - ALL RIGHTS RESERVED

newgen.aviation.travel
210 7510317
210 7510307
210 7526100 - 109
Πλατεία Παγκρατίου 4
(Έναντι Άλσους Παγκρατίου)
Τ.Κ. 11634 - Αθήνα
καιρός weather.gr